Space Sleep Syndrome eindelijk ook in het Duits en op z’n Nederlands!

Eindelijk en met nog meer vertraging als al ingeplant was geweest ;-) zijn nu de eerste versies in de verschillende talen die gaan komen EINDELIJK klaar. Ten minste die in het Duits en op z’n Nederlands.
Ik hoop dat er niet te veel verkeerde teksten in de tekstballons staan – anders ben ik natuurlijk dankbaar voor alle meldingen – incl. voor zulke bij de originele Engelse versie…!
Een groot en oprecht dank-je-wel aan Nerine Gijsman en Samira Gijsman, de Hollandse Twirl Koninginnen, voor de hulp bij de vertalingen van de Comics in de Nederlandse taal, ze hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt en ik wens ze veel succes bij de Kampioenschappen met het Nederlandse Team: Hup Holland Hup!

Dank gaat ook aan Monika G. uit L. voor de controle van de Duitse Versie – de vele fouten die er nu nog in staan zijn NIEUW en niet door haar vergeten hoor…

De Franse versie komt zo snel mogelijk, we zijn ermee bezig. Andere talen proberen we ook nog te krijgen.

Veel plezier bij het lezen wenst Melk the Man


Space Sleep Syndrome endlich in DE und NL!

Endlich und mit noch viel mehr Verspätung als schon ehedem eingeplant ;-) sind die Sprachversionen ENDLICH fertig geworden. Zumindest die in Deutsch und Dutch. Ich hoffe, es sind nicht mehr all zu viele falsche Texte in den Sprechblasen – ansonsten sind wir natürlich froh um Rückmeldungen (das betrifft auch die originale englische Fassung…). Ein großes und herzliches Dankeschön gilt Nerine Gijsman und Samira Gijsman, die niederländische Twirl Queens! – welche mit ihrer Übersetzung des Comics ins Holländische das Unmögliche möglich gemacht haben! Ich wünsche ihnen viel Erfolg bei der WM mit dem niederländischen Team: Hup Holland Hup!

Vielen Dank auch an Moni G. aus L. welche die deutsche Fassung nochmals durchgeschaut hat – die zahlreichen Fehler, welche immer noch in den Sprechblasen stehen sind NEU und nicht im Korrektorat übersehen worden.

Version Français folgt so bald wie möglich.

Viel Vergnügen beim Lesen wünscht euch
der Melkman


Tags:

 
 
 

Leave a Reply